Inntil medlemspresentasjonen er fullstendig, kan du se hele NTKs medlemsregister her.

Profilbilde

Kristin Tinsa Sæterdal

Oslo
  

Sæterdal er utdannet sivilarkitekt (AHO) og høgskolekandidat i Billedvev (OsloMet). Hun har også hospitert ved Kunstkademiet i Bergen (KMD) Sæterdal debuterte på høstutstillingen i 2004. Hun har siden hatt en rekke separatutstillinger og deltatt på juryerte gruppeutstillinger over hele verden. Sæterdal har utført kunstprosjekter i offentlige rom, og er aktiv i styreverv, og som kurator for kunst i offentlige rom. Hennes verk er Innkjøpt til Nasjonalmuseet, Nordenfjeldske kunstindustrimuseum

Jeg lager Billedvev med motiver fra populærkultur og Science-fiction.
Bildene tematiserer den teknologiske utviklingen og spørsmål om forhold mellom menneske og teknologi. Romsøppel og overvåking er eksempler på temaer fra den senere produksjonen min. Billedvev er et tidkrevende håndverk, hvor jeg bygger opp bilde av en og en tråd som legges inn i veven.
Det siste året har arbeidene mine tatt en ny retning. Bruk av objekter som jeg finner, som for eksempel dataskjermer og flydører og som jeg kombinerer med vev. Dette gir meg nye muligheter og uttrykk. I utstillingssammenheng jobber jeg ofte med å installere arbeidene på ulike måter. Jeg farger garnet selv og er opptatt av å formidle arbeidene gjennom film, kurs og samtaler.

Hovedverk
Space Debris


Verk 1
The Melancholy of Departure


Verk 2
Remembrance og The Sun


Verk 3
The Mothership


Vi bruker cookies for å forbedre og måle bruken av nettstedet.