Åpen dag på Søndre Green gård lørdag 21. mai

Velkommen til åpen dag på Søndre Green gård lørdag 21. mai!

Fra mandag 2. mai til mandag 30. mai bor og arbeider de fire tekstilkunstnerne Katrin Rusten, Josefin Tingvall, Mae Chan, Linn Rebekka Åmo og Addoley Dzegede på Søndre Green gård.

Kunstneroppholdet AiR Green ble initiert av Norske tekstilkunstnere for å skape en arena for fordypning og konsentrasjon, bidra til utvikling og synliggjøring av tekstilkunst og fremme kontakt mellom kunstnere med ulik tilnærming til tekstilfeltet. 

AiR Green foregår på idylliske Søndre Green gård i Krødsherad i Buskerud, som eies og drives av tekstilkunstner Kristin Lindberg. Kunstneroppholdet har blitt avholdt hvert år siden 2016.

Lørdag 21. mai inviterer vi til åpen dag på gården, hvor det blir mulighet til å treffe kunstnerne og se hva de har arbeidet med under oppholdet.

Program

12.00
Søndre Green åpner for besøkende. Parkering på parkeringsplass eller på jordet.

13.00 – 13.15
Velkommen til Søndre Green. Kristin Lindberg, tekstilkunstner og eier av Søndre Green, ønsker velkommen og presenterer gården. Kristin Sæterdal, styreleder for Norske tekstilkunstnere, presenterer årets kunstnere: Katrin Rusten, Josefin Tingvall, Mae Chan, Linn Rebekka Åmo og Addoley Dzegede.

13.15 – 14.00
Åpne atelier. Publikum kan vandre rundt og bli kjent med kunstnerne og gården.

14.00
”Artist talk” i prosjektrommet Høytørka på låven. Kristin Lindberg har samtaler med kunstnerne om deres kunstneriske prosjekter og om oppholdets betydning. Publikum kan stille spørsmål til kunstnerne.

15.00
Avslutning

12.30 – 15.00
Kafeen er åpen gjennom hele arrangementet med salg av hjemmebakt brød med egg og syltetøy fra gården. Te og kaffe. Vipps / kontant.

VELKOMMEN!


Adresse:
Søndre Green
Krøderfjordveien 1300
3536 NORESUND

Gården ligger ca. 1 ½ time fra Oslo med bil.

Det er bussforbindelse til Noresund (3,5 km unna gården). 

Deltakende kunstnere

Les mer om de fire kunstnerne som deltar på vårens AiR Green.

Vi bruker cookies for å forbedre og måle bruken av nettstedet.