Velkommen til åpen dag på Søndre Green gård søndag 6. september

Facebook
Twitter

Velkommen til åpen dag på høstens kunstneropphold på Søndre Green gård!

Søndag 6. september kl. 12:30 – 15:00

AiR Green er et arbeidsopphold for kunstnere som jobber tekstilbasert og arrangeres i to perioder hvert år på gården til tekstilkunstneren Kristin Lindberg ved Noresund i Krødsherad. AiR Green arrangeres i samarbeid med Norwegian Crafts og Norefjell husflidslag (lokallag i Norges Husflidslag).

De fire deltakerne på AiR Green høsten 2020 (17. august til 14. september) er Marit Tunestveit Dyre, Hilde Frantzen, Marius Moldvær og Anne Karin Jortveit.

Vi ønsker publikum velkommen til å møte kunstnere i deres atelier på gården og samtaler med dem i prosjektrommet Høytørka på låven. Samtalen vil bli moderert av Yola Tsolis fra Buskerud Kunstsenter og BBK (Buskerud Bildende Kunstnere).

Adresse (1 ½ time fra Oslo med bil)
Søndre Green
Krøderfjordveien 1300
3536 NORESUND

Program

12.30
Søndre Green åpner for besøkende. Parkering på parkeringsplass eller på jordet.

13.00 – 13.15
Velkommen til Søndre Green. Kristin Lindberg, tekstilkunstner og eier av Søndre Green, ønsker velkommen og presenterer gården. Kristin Sæterdal, styreleder for Norske tekstilkunstnere, presenterer årets kunstnere: Hilde Frantzen, Marit Tunestveit Dyre, Anne Karin Jortveit og Marius Moldvær.

13.15 – 14.00
Åpne atelier. Publikum kan vandre rundt og bli kjent med kunstnerne og gården. 14.00 ”Artist talk” i prosjektrommet Høytørka på låven. Yola Tsolis fra Buskerud Kunstsenter og Buskerud Bildende Kunstnere har samtaler med kunstnerne om deres kunstneriske prosjekter og om oppholdets betydning. Publikum kan stille spørsmål til kunstnerne.

15.00
Avslutning

12.30 – 15.00
Kafeen er åpen gjennom hele arrangementet med salg av hjemmebakt brød med egg og syltetøy fra gården. Te og kaffe. Vipps / kontant.

VELKOMMEN!

Merk: vi tar selvsagt alle hensyn til smittevern og følger de retningslinjer vi er pålagt under arrangementet.

Vi bruker cookies for å forbedre og måle bruken av nettstedet.